Belysningsbonusen forsvinner om

00

DAGER

00

TIMER

00

MIN

00

SEK

FRA KAOS TIL ORDEN PÅ 12 UKER

 

Ja, dette vil jeg ha!

Høres dette kjent ut?

Du er usikker på hvordan skape et hjem med gode løsninger.

Kanskje har du enkelte problemområder, eller det kan være plassering av møbler, belysning eller at du føler det er alt rotet som hindrer deg i å komme videre. Du er frustrert fordi du ønsker bedre omgivelser hjemme, men vet ikke hvilke grep du kan ta. Du vil gjerne skape særpreg og ha et personlig hjem. Men du er redd for at det blir bare mer kaos og rotete.  Du føler du mangler gnist og inspirasjon til å få det gjort! 

Da kan jeg hjelpe deg!

Jeg har hjulpet mange familier med innredning og rydding.

Jeg er utdannet interiørarkitekt og lærer, og har mange år undervisningserfaring fra Norges kreative høyskole. I tillegg til å ha jobbet som kurs- og foredragsholder i eget interiørfirma siden 2011, har jeg hatt en rekke lederstillinger som interiørarkitekt, med innrednings- og interiøroppdrag både for offentlige og private virksomheter. Med min datter Line Marie Skaget, skrev jeg boka Ryddeglede som kom ut på Cappelen Damm i 2019.

Onlinekurset Innred og rydd som en proff, gir deg de verktøyene du trenger for å skape et ryddig og hyggelig hjem, rikelig med inspirasjon og profesjonell oppfølging og hjelp fra meg i gruppe.

Etter å ha fullført Innred og rydd som en proff vil du...

✨ Vite hvor tingene dine er. Det er slutt på å kaste bort tid på å lete etter ting du trenger.

✨ Kunne ta imot uventede gjester uten å få panikk. Aldri mer ha det så rotete hjemme at det er flaut å få besøk.

✨ Spare tid og penger. Ved å bruke mindre tid på å rydde og lete etter ting. Og, hvis du gjør som så mange: Kjøper nytt fordi du ikke finner det du leter etter, vil du også spare penger.

✨ Få et mer harmonisk hjem. Fordi du har lært hvordan farger, møbler, møbelplassering og billedoppheng bidrar til å skape en følelse av orden og ro.

✨ Få mer energi. Hjemmet ditt vil ikke lenger tappe deg for krefter, men være et sted du kan hente deg inn og få nye krefter.

 ✨ Få et mer personlig hjem, som speiler hvem du er.

Kort oppsummert:

Du får det ryddige, harmoniske og stressfrie hjemmet du alltid har drømt om.

Dette vil du lære

Den første modulen i onlinekurset handler om deg og hjemmet ditt. Å skape et personlig og ryddig hjem handler om å ta vare på det som betyr noe for deg.  


🌀Lær hvordan du lager en behovsanalyse basert på din families drømmer og behov, slik at du skaper et hjem hele familien har lyst å være i.  


🌀Lær hvordan du systematiserer tanker og drømmer, slik at du blir bevisst på hva du vil med hjemmet ditt. Slik at du skaper et hjem som du er stolt av og som passer best for deg og din familie.  


🌀Lær om hvordan du bruker planleggingsskjemaer til å skape en konkret plan, slik at dine drømmer om å rydde faktisk blir realisert.

 

Mange får en aha-opplevelse når de skjønner hvor mye tid og penger de sparer ved å begynne på rett sted.  


✔️Lær hvordan du enkelt kan kvitte deg med det du ikke trenger. Slik får du det ryddige, funksjonelle og harmoniske hjemmet du ønsker deg.  


✔️Lær hvordan du strukturerer et prosjekt. Du lærer hvordan fordele oppgavene slik at rydding blir mer glede enn stress.  


✔️Lær kunsten å sortere og organisere

.  
✔️Lær hvordan du finner din egen interiørstil, slik at du sparer penger og tid ved å ta de rette valgene tidlig i ryddeprosessen.     

I modul 3, samkjører vi modul 1 og 2 - vi øver på å innrede. Steg for steg kommer stadig mer på plass i ditt hjem.


Vi mennesker er ekstremt gode til å sabotere ting for oss selv. Ja, det kan høres paradoksalt, men ... kanskje du kjenner det fra deg selv?

Heldigvis kan vi lære å unngå å ødelegge for oss selv, noe som er selve essensen i Ryddegledemetoden. Her er får du lære om noen av de klassiske feilene vi ofte gjør, som hindrer oss fra å oppnå det vi ellers drømmer om. Og selvfølgelig, noen tips for hva du kan gjøre i stedet.  

Hva gir fargene oss og hvilke farger bør jeg omgi meg med ?

Farger er et fint redskap, og mange er ikke klar over hvor kraftig fargene påvirker oss. Fargevalg kan hjelpe og støtte deg i en endringsprosess. Farger er det kraftigste verktøyet å arbeide med i hjemmet, så kommer materialbruk og til slutt bruk av form. Fargene har stor betydning for hvordan vi føler oss. Vi liker alle ulike farger og kombinasjoner, og det er faktisk ikke tilfeldig hvilke farger vi velger å omgi oss med. Derfor er det så viktig å gjøre bevisste fargevalg og ikke bare følge årets trender.

I modul 5 vil du lære:

🌱 Hvordan færre ting – og de må være godt organisert- gir gode rutiner og mindre stress.

🌱Hvordan grønne planter påvirker oss.


🌱Hva visuelt rot er, og hvordan unngå det!

🌱 Hvordan bruke planter til å skape ryddige soner og god energi.

🌱 Hvordan du bruker pyntegjenstander og planter uten at det blir rotete uttrykk.

🌱Lær om fokuspunkt, visuelt rot og få konkrete råd for bildeoppheng/veggkunst.
 

Du kan stille spørsmål og få direkte hjelp av meg i vår lekre kursportal.

I tillegg blir vi et oppløftende og varmt fellesskap. Som kursdeltaker blir du med i en raus og støttende gruppe som heier på deg og er på ditt lag.

Et lite utvalg av våre fantastiske kursdeltakere

""Kurset er det beste jeg noen gang har tatt og jeg ser allerede store endringer hjemme. Det viktigste er at jeg er kommet i gang. Kurset er som en oppskrift til hvordan, for å nå mitt hvorfor!" "

Susanna Junker
Moss

"Kjære Eva, vil takke deg for at jeg fikk delta og alt det jeg fikk lære av deg. Har slitt med å finne god nattesøvn, men takket være dine råd har jeg ommøblert rommet. Rommet ble så fint og jeg har fått sovet fra natt en. Utrolig hvor viktig det er å ha det luftig og oversiktlig. Fikk mange gode tips og inspirasjon, du er gull :)"

Bodil Borgen
Trondheim

"Badet har holdt seg fint etter første start på kurs, da tok jeg mange skuffer og skap. Tenker mer over at jeg vil skape godt førsteinntrykk ved ytterdør og gang. Lysten til å skape sammenheng i flere rom og finne min stil."

Erna Wangsvik
Bodø

"Kurset har en god dramaturgi! Hyggelig intro og fin veiledning hele veien. Kurset gir retning og mening, kunnskap og bevissthet! Kunnskap gir en distanse og et perspektiv som kan hjelpe mot å bli overveldet."

Hege Christin Glemminge
Oslo

"Tusen takk! Små endringer, som har gitt store resultater. Nå blir stuen og spisestuen, brukt på en mye bedre måte, med riktig farger og belysning."

Rita Lier
Stjørdal

"Gjennom kurset fikk jeg større forståelse og en mer teoretisk tilnærming av disse følsomme temaene rundt det å skape ett «riktig» hjem. Det satte i gang noe med meg, og fikk en motivasjon for å ta tak i de tingene som gjorde meg frustrert. Såååå inspirerende!"

Benthe Dragset
Daglig leder Berge interiør, Trondheim

"Er så fornøyd! Har gitt til Fretex/kastet masse, og det er bare så godt!
 Tror min kjære også syns det er bra at jeg er i gang, selv om han ikke sier det. I går ryddet HAN garasjen så jeg kan få plass til bilen min, og det er flere år siden sist! Juhu:-) Og jeg sier bare takk for at du har lært meg en metode å rydde på som funker!"

Nina Riber
Trondheim

"Takk for et flott og inspirerende kurs, du er kjempedyktig, Eva. Jeg anbefaler dine kurs på det varmeste. Varm klem ifra May."

May Wålberg Strømsnes
Buvika

"Jeg likte at videoene var korte og veldig lette å følge. Eva er utrolig flink til å vise steg for steg. Ingen tvil om at hun brenner for å hjelpe andre med å få sitt drømmehjem."

Brit Borgen
Heimdal

Dette får du når du melder deg på

 Skritt for skritt veiledning til hvordan du skaper varig orden og et hyggelig hjem

  Ny modul hver 14.dag med videoer og pdf-filer med inspirerende tips og råd. 

✨ Hjelp, støtte og oppfølging i kursportalen hvis du skulle stå fast.

✨ Medlemskap i en gruppe med andre som går gjennom samme prosess som deg.

✨ Webinar hvor vi går i dybden på hver modul og hvor du kan stille spørsmål.

✨ Undervisning av en engasjert kursleder med lang erfaring. 

✨ Evig tilgang til kurset!

Ja, dette vil jeg ha!

Pengene tilbake hvis du ikke er fornøyd

Hvis du i løpet av de første 14 dagene finner ut at Innred og rydd som en proff likevel ikke er noe for deg, får du pengene tilbake - uten spørsmål!

Vanlige spørsmål

Når kurset starter, vil du få en epost med en lenke til kursportalen vår,, hvor du logger deg inn. Du vil også få brukernavn og passord på epost. Der ligger den første modulen og venter på deg. Den består av flere foredrag på video. I tillegg kan der enkelte ganger være ressurser som du kan laste ned, for eksempel planleggingskjema. I foredragene forteller jeg deg hva du skal ta fatt i, men dette gjør du akkurat når det passer deg. I tillegg vil du bli medlem av en egen kurs-gruppe. Her kan du poste spørsmål eller dele det du jobber med. 

Da poster du spørsmål i gruppa vår, så vil jeg svare! Jeg er pedagogutdannet og har lang erfaring med å undervise, så jeg er nok ekstra opptatt av at kursdeltakerne skal skjønne og kunne iverksette det jeg lærer bort.

Vel, nå får du sjansen til å lære direkte fra en erfaren interiørarkitekt. I løpet av kurset vil du blant annet få lære om bruk av farger, hvordan henge opp bilder, belysning og finne din egen stil, samt få masse inspirasjon som vil hjelpe deg til å skape et trivelig og personlig hjem. Hvis du fortsatt skulle slite med et problemområde, eller trenge personlig veiledning har du mulighet til å hyre meg til privat konsultasjon (dette tilbudet gjelder bare kursdeltakere).

Kurset passer utmerket sammen med Ryddegledeboka – men du er likevel ikke avhengig av boken for å få uttelling av kurset. Kurset blir enkelt formidlet gjennom bruk av video, oppgaver og dialog. Flere kursdeltagere sier at de konkrete oppgavene og tydelige eksemplene gjør det enkelt for dem å omsette dette til sin hverdag.

Kurset er lagt opp slik at du kan ta det i eget tempo. Du har evig tilgang til kurset, og kan gjenomføre det når det passer deg.

Og du kan gjøre kurset igjen sammen med nye medlemmer hvis du vil (det anbefales!), for virkelig å få kunnskapen til å sitte

Selvfølgelig! Maksimalister vil også ha glede av kurset, da vi blant annet vil ta ta for oss hvordan du kan gruppere og organisere tingene dine slik at de best kommer til sin rett.

Målet er å spare deg for tid. Du bruker cirka 1 time i uka på selve modulen – altså å se videoleksjonene.
Du kan se dem via vår kursapp på telefonen, på bussen eller toget, når du venter på noen eller går tur. 

Oppgavene er praktisk rettet, og du kan gjøre dem når du vil. Og akkurat når det passer deg og i ditt tempo.

Samtidig er det forventet at du gjør jobbeen. Det er nemlig den eneste måten til suksess. I kurset Innred og rydd får du alle verktøyene du trenger, men du må til syvende og sist gjøre jobben.

Lurer du fortsatt på om INNRED OG RYDD SOM EN PROFF er noe for deg?

Hvis du kjenner deg igjen i dette, burde du kanskje gi Innred og rydd som en proff en sjanse?

Du er lei av at det første som møter deg når du kommer hjem, er overfylte knaggrekker og sko strødd utover golvet, en bunke papirer som har ligget på en spisestuestol i flere måneder, i påvente av å bli sortert, og fulle kjøkkenskuffer hvor du alltid må lete etter det du trenger der og da.

Du er møkklei av å rydde, og at det blir rotete igjen kort tid etterpå.

Du er lei av å aldri få det ordentlig koselig hjemme.

Du er bestemt deg for at dette vil du ta tak i nå. Du er villig til å gjøre noen timers innsats i uka, for å få det hyggelige, hjemmet du alltid har drømt om. Et hjem hvor hele familien kan trives, slappe av og hente nye krefter. 

I løpet av dette 12 ukers onlinekurset lærer forfatter av boka Ryddeglede, interiørarkitekt og foredragsholder Eva Isachsen deg alle triksene du bør kunne for å skape et koselig, trivelig og ryddig hjem.

En siste ting.... 

I løpet av de mange årene jeg har holdt kurs og forelesninger i innreding og rydding, har jeg gang på gang sett hvor mye det har betydd for deltakerne å endelig få et hjem de kan være stolte av og trives i. Mange kan ha vært flaue over at de alltid har det så rotete hjemme og aldri har klart å få orden i sysakene. Saken er, at slik vi lever i dag, er det langt mer enn sysakene det skal være orden i. Vi har mange flere ting enn våre foreldre og besteforeldre. Ikke bare pyntegjenstander, men også slikt som sportsutstyr, sko, klær og kjøkkenutstyr. Ting som er med å gjøre at vi kan leve aktive liv, drive med hobbier eller føle oss velkledde. De fleste av oss har en travel hverdag, og for å få den til å gå rundt, er det en stor fordel å være organisert hjemme.

Men hvordan gjør du det? Jeg skal fortelle deg en hemmelighet:

Jeg er ikke spesielt genetisk ryddigere enn deg, jeg har bare funnet et system som funker! 

Jeg liker å lære bort, liker små steg og sette opp system som hjalp meg veldig selv når jeg var ekstra travel og hadde kaos rundt meg. Og jeg lover deg du trenger ikke stresse,  du kan gjerne bruke lang tid på prosessen.

Å ha et vakkert, koselig hjem er ikke jåleri. Et ryddig hjem gir ro i sjelen, og mer overskudd til å takle de store utfordringene i livet.  Det er min motivasjon for å holde disse kursene, og det er nettopp derfor jeg ønsker at akkurat DU skal bli med. 

Når du er klar - så vil jeg gjerne hjelpe deg og støtte deg på veien

Og har du spørsmål til meg så send en epost til  [email protected]  så svarer jeg deg. 

Belysningsbonusen forsvinner om

00

DAGER

00

TIMER

00

MIN

00

SEK
Close

FÅ INVITASJON NÅR KURSET ÅPNER FOR PÅMELDING PLUSS GAVEKORT PÅ KR. 1000!