På dette nettkurset blir du introdusert til neo feng shui, livsenergien chi, de fem elementer og Baguakartet. Vi bruker både eksempler, teori og øvelser, så du kan relatere til visdommen, samt måten å bruke den på. Ikke minst vil vi gå grundig inn på hvordan vi kan bruke farger i hjemmet for å skape harmoni og balanse.

Grunnkurset henvender seg til alle som vil arbeide med personlig utvikling, innredning og sammenhengen mellom de fysiske omgivelser og positive forandringer. 

Ingen forkunnskaper nødvendig.

Ønsker du å få invitasjon når kurset starter? Det er helt uforpliktende. Legg igjen navn og epostadresse, så får du beskjed.

Du ønsker å skape mer harmoni i hjemmet ditt. Kanskje har du enkelte problemområder, det kan være fargevalg, plassering av møbler, belysning eller at du føler det er blokkeringer som hindrer deg i å komme videre. Du er frustrert fordi du ønsker mer flyt og bedre energi i hverdagen, men vet ikke hvilke grep du kan ta.

 

Visste du, at det er mulig å forandre ditt liv ved å forandre ditt hjem? 

Som interiørarkitekt og neo feng shui konsulent, har jeg hjulpet hundrevis av mennesker å skape bedre flyt, harmoni og energi i hjemmet og livet.

 

Du har antageligvis hørt om feng shui, en flere tusen år gammel kinesisk tradisjon for å skape god energi, harmoni og balanse i hjemmet. Selv om vi ikke er bevisst det, vil energien i hjemmet påvirke oss. Den kan styrke oss eller dra oss ned.

I neo feng shui er symboler på gammel kinesisk overtro skrellet bort, og læren tilpasset våre moderne liv i den vestlige verden. Også forankret med røtter i nordiske tradisjone.  Prinsippet er det samme, nemlig å skape best mulig energi i hjemmet.

Ulike deler av hjemmet knyttes til ulike livsområder. Hvis du for eksempel sliter økonomisk, kan du jobbe med å forbedre energien i det området av hjemmet ditt som symboliserer rikdom. Det betyr ikke at du plutselig vil få en stor arv eller vinne i lotto, men ubevist kan bedre energi her hjelpe deg til å få klarhet i hvordan du kan gripe fatt i økonomien for å forbedre situasjonen.

God energi handler om balanse mellom de maskuline og feminine (yin-yang), bruk av farger og lys, og balanse mellom elementer. Ikke minst handler det om organisering og plassering av møbler og ting som gjør at energien (chi) kan flyte godt – og bidra til god flyt i ditt liv.

 

Etter å ha fullført Elsk ditt hjem, elsk ditt liv vil du…

 

Oppleve mer flyt i hjemmet ditt.

Føle at hjemmet ditt harmonerer mer med den du ønsker å være.

Få større klarhet og oversikt.

Føle deg mer energisk.

Trives bedre i eget liv.

Trives bedre i eget hjem. 

Hva sier tidligere deltagere?

Ble kvitt hodepinen

«Jeg fikk ikke arbeidsro hvor enn jeg slo seg ned, og ba Eva om hjelp for å finne en løsning. Eva kom med geniale løsninger slik at jeg fikk rom hvor jeg kunne lukke døren og prate med kundene mine i fred, uten at noen forstyrret meg. Jeg sleit mye med hodepine og da fant Eva ut at det mest sannsynlig kom av at hadde skråvegger på rommet. Det føles trykkende selv om man har stor takhøyde. Hun fant derfor ut at jeg kunne tapetsere taket i et stripete mønster med en kjølig farge, og helt fra taket og ned til gulvet. Nå er jeg veldig fornøyd med det nye kontoret, trives godt når jeg sitter og jobber. Det er blitt det fineste rommet i huset, og det beste rommet å være i.
Evas råd er så gode fordi hun ser at det i all hovedsak handler om å få til gode energier.»

Magda Elin Johnsen @happyknitting.no

Torill Olsøy, fysioterapeut og yogainstruktør

Man klarer lettere å roe ned sinnet i omgivelser som er rolige, enkle og ryddige. Det påvirker i alle fall meg. Har lært masse nytt jeg kan bruke i jobbsammenheng og ikke minst privat.

Hvis du ønsker å lære noe skikkelig spennende, ja, få mer flyt i hverdagen- samtidig med at du er villig til å ta noen grep sjøl, så kan jeg varmt anbefale kursene til Eva.

Benthe Dragset, daglig leder Berge interiør

Hjemmet er en base for oss alle, noen mer følsomme for miljøet enn andre.
Selv  er jeg veldig følsom og feng shui gir meg en god retningslinje for å finne balansen, vekten og essensen i mitt hjem.
Gjennom kurset som jeg tok gjennom Rom for sjelen fikk jeg større forståelse og en mer teoretisk tilnærming av disse følsomme temaene rundt det å skape ett «riktig» hjem. Det satte i gang noe med meg, og fikk en motivasjon for å ta tak i de tingene som gjorde meg frustrert.
Jeg anbefaler så absolutt dette kurset for deg som kjenner at noe ikke stemmer i heimen, som ikke skyldes de rette designervaser, møbler og ting og tang.
Hjelper oss å forstå det vi kanskje ikke visste at vi trengte å vite.  Såååå inspirerende!

Eli Tørråsen, Feelgood Living

Det var vanskelig å «lande» etter kursene jeg har vært med på. Dere klarte virkelig å engasjere og skape ytterligere nysgjerrighet for feng shui. 

Gøy å forstå sammenhengen mellom de fysiske omgivelser og det som skjer.

Rita Lier, sikkerhetsleder Statoil

Tusen takk for gode råd om feng shui hjemme til meg, små endringer som har gitt store resultater. Det har gitt meg et helt annet fokus å jobbe etter. Nå blir stuen og spisestuen brukt på en mye bedre måte, med riktig farger, kunst og belysning som passer til mitt liv.

Brit Christin Nymann Aarre, HMS- og kvalitetsleder, Nordled

Kurset ga meg en god forståelse for hvordan jeg kan bruke feng shui i hverdagen, slik at jeg kunne manifestere drømmer til å bli virkelige.  Dette handler ikke om røkelse og myrra, det handler om å hente ut den autentiske deg. Så du skaper ekte omgivelser som støtter deg også på gråværsdager.

Eva er meget kunnskapsrik og engasjert.  Hun er den perfekte kursholder, fordi hun har så variert erfaring og en god måte å forenkle vanskelige ting på. 

NEO FENG SHUI

I modul 1 får du en grundig innføring i neo feng shui. Hva er chi. De ulike elementene. Skap balanse med yin og yang. Og hvorfor farger er spesielt viktig i neo feng shui.

BAGUAKART

I modul 2 lærer du å tegne et baguakart over hjemmet ditt og finn de ulike livsområdene. Hva gjør du hvis et livsområde mangler? Lær prinsippene hvordan du jobber stegvis uten å skape "luftslott".

RIKDOM

I modul 3 er det fokus på livsområdet for rikdom. Hva kan du gjøre for å styrke eller forbedre din økonomi? Hvordan riktige farger, materialer, møbler og former som vil støtte dette helt uavhengig av interørstilen din.

KREATIVITET

I modul 4 handler det om livsområdet for kreativitet og barn. Lær om hvordan du styrker dette området for å stimulere din kreativitet og fantasi. Ideer til farger, møbler, belysning og tilbehør som støtter dette. 

HELSE

I modul 5 ser vi på livsområdet for helse og familie, og hva du kan gjøre for å styrke dette. Du lærer hvilke farger, materialer og former som er sunt og gjennomtenkt å bruke her. Neo feng shui kan hjelpe deg til å få mer energi og bedre helse, og gjøre familielivet mer harmonisk og lett. 

 

KJÆRLIGHET

I modul 6 handler det om kjærlighet og hvordan du kan bruke neo feng shui for å treffe mannen eller kvinnen i ditt liv, styrke forholdet til din partnereller bli flinkere til å vise egenkjærlighet. Du vil få gode verktøy til å forstå sammenhengen mellom de fysiske omgivelser og det som skjer i ditt liv. 

SELVUTVIKLING

I modul 7 ser vi nærmere på livsområdet for selvutvikling og området for nettverk/gode hjelpere og reiser. Ønsker du å vokse og utvikle deg selv? Lær om bevisst boliginnredning og hvilke energier du tilfører sånn at du forstår hva du skal gjøre for å lykkes.

KARRIERE

I modul 8 er det fokus på karriere. I tillegg ser vi på livsområdet for omdømme/berømmelse. Lær om hvilke farger, materialer og former du tilfører for å få en god arbeidsstemning. Neo feng shui kan være et effektivt verktøy for å hjelpe deg i din nåværende karriere eller hvis du ønsker å begynne med noe nytt.

 

Du kan stille spørsmål og få hjelp av meg.

I tillegg blir vi et oppløftende og varmt fellesskap, med vår egen, lukkede Facebook-gruppe.

Som kursdeltaker blir du med i en raus og støttende gjeng som heier på deg og er på ditt lag.

  • Åtte moduler som du tar i et behagelig tempo.
  • Modulene slippes en gang i uken og du kan se  dem når det passer for deg, alt som går live legges ut som opptak.
  • Medlemskap i en gruppe med andre som går gjennom samme prosess som deg.
  • Webinar hvor vi går i dybden på hver modul og hvor du kan stille spørsmål.
  • Undervisning av en engasjert kursleder med lang erfaring.
  • Evig tilgang til kurset!

SYNES DU DETTE HØRES SPENNENDE UT?

 

En siste ting…. 

I løpet av de mange årene jeg har holdt kurs og forelesninger i neo feng shui, har jeg gang på gang sett hvor mye det har betydd for deltakerne å endelig få et hjem de kan være stolte av og trives i – og hvordan dette igjen har påvirket livet deres på en positiv måte. Mange har følt at de sitter fast, og å ta i bruk neo feng shui har vært et verktøy for å komme videre.

Neo feng shui hjalp meg veldig selv når jeg var ekstra travel og hadde kaos rundt meg. Det hjalp meg til å finne overskudd og ny energi.

Å ha et vakkert, balansert hjem er ikke jåleri. Et  harmonisk hjem gir ro i sjelen, og mer overskudd til å takle de store utfordringene i livet.  Det er min motivasjon for å lage dette kurset! 

Vil du bli med?

Legg igjen navn og epostadresse, så sender jeg deg invitasjon til å bli med når kurset åpner for påmelding. HELT uforpliktende, selvfølgelig.