Meld deg på nå!

I dette kurset deler Eva sine beste tips og triks for at du skal komme igang!

 Introduksjonspris kr 686,- (normalt kr 1300,-) 

Du taes videre til kursportalen for nærmere informasjon og påmelding, og får tilgang til kurset umiddelbart.

MELD MEG PÅ

Jeg er helt målløs, jeg!

Dette er fantastisk, tusen tusen takk! 

Nå blir det lett å holde det ryddig med dette

gode systemet.

DESTA MARIE BEEDER, GOD MORGEN NORGE, TV2

 Du har prøvd å rydde, bare for å oppdage at det kort tid etter er like rotete? 

Jeg kan trøste deg med at du ikke er alene.  De fleste av oss roter, og noen får aldri orden på papirer, andre har kaotiske garderober, eller kanskje stappfulle kjøkkenskap. 

Flere års erfaring som rydde,- og interiørekspert ligger bak vår metoden. Og det beste av alt,- du trenger ikke kaste alt du har for å skape et ryddig og koselig hjem. Det er det vi kaller ryddeglede!

Dette nettkurset tilsvarer første modul i vårt populære onlinekurs Innred og rydd som en proff.

På nettkurset Drømmen om et ryddig hjem vil du lære:

  • Hvordan du lager en behovsanalyse basert på din families drømmer og behov, slik at du skaper et hjem hele familien har lyst å være i.
  • Hvordan du systematiserer tanker og drømmer, slik at du blir bevisst på hva du vil med hjemmet ditt. Slik kan du skape et hjem som du er stolt av og som passer best for deg og din familie.
  • Hvordan du bruker planleggingsskjemaer til å skape en konkret plan, slik at dine drømmer om å rydde faktisk blir realisert.
  • En spesifikk metode for å skape varig orden i hjemmet ditt, område for område.

Brit har allerede prøvd det, og bare les hva hun sier:

Jeg likte de korte videoene som det er lett å følge. Eva er utrolig flink til å ta det steg for steg, så det ikke blir overveldende. Ingen tvil om at hun brenner for å hjelpe andre med å få sitt drømmehjem.

BRIT BORGEN, HEIMDAL

Jeg har aldri tatt et onlinekurs før - hvordan foregår det?  

Når kurset starter, vil du få en epost med en lenke til en nettside, kursportalen, hvor du logger deg inn. Du vil også få brukernavn og passord på epost. Der ligger leksjonene og venter på deg. Kurset består av flere foredrag på video. I tillegg kan der enkelte ganger være ressurser som du kan laste ned, for eksempel planleggingskjema. I foredragene forteller jeg deg hva du skal ta fatt i, men dette gjør du akkurat når det passer deg. Du kan se leksjonene via vår kursapp på telefonen, på bussen eller toget, når du venter på noen eller går tur. Oppgavene er praktisk rettet, og du kan gjøre dem når du vil. 

Hva gjør jeg hvis det er noe jeg ikke skjønner eller får til?  

Du kan når som helst sende epost til [email protected], så vil vi svare så godt vi kan. Jeg er pedagogutdannet og har lang erfaring med å undervise, så jeg er nok ekstra opptatt av at kursdeltakerne skal skjønne og kunne iverksette det jeg lærer bort.

Hvor lang tid bruker jeg på kurset?

Selve kurset består av både lange foredrag og korte videoer, pluss flere artikler. Jeg forklarer deg hva du skal gjøre og hvordan, men det er fortsatt du som må gjøre jobben! Og hvor lang tid du bruker på den er umulig å si, det er avhengig av blant annet hvor stort hjemmet ditt er, hvor mange som bor der og så videre. Om du er alene eller får hjelp. Jeg råder deg til å ta små skritt og et område av gangen, det vil ta deg til målet, før eller senere: Varig orden i hjemmet.

Jeg trenger også tips om fargebruk, belysning og møblering. Får jeg hjelp til dette?

Ikke på dette kurset, her har vi fokus på selve ryddeprosessen. Men på Innred og rydd som en proff, vil du få hjelp også til dette. Så derfor som  kursdeltaker på Drømmen om et ryddig hjem, vil du få et eget unikt tilbud om å bli med til svært redusert pris neste gang Innred og rydd som en proff blir holdt.  

Men uansett hva du drømmer om, må det først ryddes opp!  Og det er det dette, livsforandrende kurset tilbyr!  

Lurer du fortsatt på om DRØMMEN OM ET RYDDIG HJEM er noe for deg?

 

Hvis du kjenner deg igjen i dette, burde du kanskje gi DRØMMEN OM ET RYDDIG HJEM en sjanse?

 

  • Du er lei av at det første som møter deg når du kommer hjem, er overfylte knaggrekker og sko strødd utover golvet, en bunke papirer som har ligget på en spisestuestol i flere måneder, i påvente av å bli sortert, og fulle kjøkkenskuffer hvor du alltid må lete etter det du trenger der og da.
  • Du er møkklei av å rydde, og at det blir rotete igjen kort tid etterpå.
  • Du synes det er flaut å få overraskende besøk, på grunn av rotet.
  • Du vil gjerne ha et ryddig og organisert hjem, men aner ikke hvor du skal begynne.

Skal jeg fortelle deg en hemmelighet?

Jeg er ikke spesielt genetisk ryddigere enn deg, jeg har bare funnet et system som funker! 

Jeg liker å lære bort, liker små steg og sette opp system som hjalp meg veldig selv når jeg var ekstra travel og hadde kaos rundt meg. 

Målet med dette kurset er å gi deg  all den kunnskapen du trenger for å komme i gang - umiddelbart!

Å ha et vakkert, koselig og ryddig hjem er ikke jåleri. Et ryddig hjem gir ro i sjelen, og mer overskudd til å takle de store utfordringene i livet.  Det er min motivasjon for å holde disse kursene, og det er nettopp derfor jeg ønsker at akkurat DU skal bli med. 

Gleder meg til å se deg på innsiden!

TA KURSET I DITT EGET TEMPO!

Introduksjonspris kr 686,- (normalt kr 1300,-)

Du får evig tilgang til kurset!

 

MELD MEG PÅ