PÅMELDINGEN ER STENGT

Påmeldingen er dessverre stengt, men hvis du registrerer deg under, får du beskjed når jeg setter opp neste kurs, i tillegg til nyhetsbrev fra meg med inspirerende tips og råd om rydding og interiør.

Intropris Kun kr 686,- KLIKK HER >

Du har prøvd å rydde, bare for å oppdage at det kort tid etter er like rotete?  

Jeg kan trøste deg med at du ikke er alene. De fleste av oss roter. Noen får aldri orden på papirer, mens andre har kaotiske garderober eller kanskje stappfulle kjøkkenskap. 

Flere års erfaring som rydde- og interiørekspert har skapt grunnlag for vår metode. Og det beste av alt: du trenger ikke kaste alt du har for å skape et ryddig og koselig hjem. Det er det vi kaller ryddeglede! 

Ryddegledemetoden er blitt brukt av hundrevis av kursdeltagere, som har opplevd en varig endring fra rot og kaos til orden og endelig fått hjemmet de har drømt om. Etter kurset og og fulgt vårt opplegg, kan du endelig kose deg hjemme, uten å bli stressa " av at nå er det rotete igjen". 

Jeg er helt målløs, jeg!

Dette er fantastisk, tusen tusen takk! 

Nå blir det lett å holde det ryddig med dette

gode systemet.

DESTA MARIE BEEDER, God Morgen Norge, TV2

Dette nettkurset tilsvarer første modul i vårt populære onlinekurs Innred og rydd som en proff.

På nettkurset Drømmen om et ryddig hjem vil du lære:

  • Hvordan du lager en behovsanalyse basert på din families drømmer og behov, slik at du skaper et hjem hele familien har lyst å være i. 
  • Hvordan du systematiserer tanker og drømmer, slik at du blir bevisst på hva du vil med hjemmet ditt. Slik kan du skape et hjem som du er stolt av og som passer best for deg og din familie.
  • Hvordan du bruker planleggingsskjemaer til å skape en konkret plan, slik at dine drømmer om å rydde faktisk blir realisert.
  • En spesifikk metode for å skape varig orden i hjemmet ditt, område for område.

Brit har prøvd det, og bare les hva hun sier:

Jeg likte de korte videoene som det er lett å følge. Eva er utrolig flink til å ta det steg for steg, så det ikke blir overveldende. Ingen tvil om at hun brenner for å hjelpe andre med å få sitt drømmehjem.

BRIT BORGEN, HEIMDAL

Hvis du kjenner deg igjen i dette, burde du kanskje gi DRØMMEN OM ET RYDDIG HJEM en sjanse?

 

  • Du er lei av at det første som møter deg når du kommer hjem, er overfylte knaggrekker og sko strødd utover golvet, en bunke papirer som har ligget på en spisestuestol i flere måneder, i påvente av å bli sortert, og fulle kjøkkenskuffer hvor du alltid må lete etter det du trenger der og da.
  • Du er møkklei av å rydde, og at det blir rotete igjen kort tid etterpå.
  • Du synes det er flaut å få overraskende besøk, på grunn av rotet.
  • Du vil gjerne ha et ryddig og organisert hjem, men aner ikke hvor du skal begynne. 

 

100% fornøyd eller pengene tilbake!

Selv om angrefristloven ikke gjelder for nettbaserte kurs, jf. angrefristloven § 22, bokstav k & n, er vi så sikre på at du blir fornøyd med kurset at vi gir deg en “100% fornøyd eller pengene tilbake” garanti.

Kansellerer du innen 24 timer gir vi deg alle pengene tilbake. 

Jeg har hjulpet mange familier med innredning og rydding.

Jeg er utdannet interiørarkitekt og lærer, og har mange år undervisningserfaring fra Norges kreative høyskole. I tillegg til å ha jobbet som kurs- og foredragsholder i eget interiørfirma siden 2011, har jeg hatt en rekke lederstillinger som interiørarkitekt, med innrednings- og interiøroppdrag både for offentlige og private virksomheter. Med min datter Line Marie Skaget, skrev jeg boka Ryddeglede som kom ut på Cappelen Damm i 2019.

Målet med dette kurset er å gi deg  all den kunnskapen du trenger for å komme i gang - umiddelbart!

Å ha et vakkert, koselig og ryddig hjem er ikke jåleri. Et ryddig hjem gir ro i sjelen, og mer overskudd til å takle de store utfordringene i livet.  Det er min motivasjon for å holde disse kursene, og det er nettopp derfor jeg ønsker at akkurat DU skal bli med. 

Gleder meg til å se deg på innsiden!

 Få umiddelbar tilgang!

Tilbudspris kr 686,- (normalt kr 1300,-)

Du får evig tilgang til hele kurset 

med videoer, inspirasjon, kunnskap og verktøy du kan ta i bruk med en gang. 

Du velger selv når du vil start opp og kan følge det i ditt tempo, når som helst og hvor som helst. Rett etter kjøpet får du en e- post med din innlogging kode til kursportalen.

Ja, jeg vil melde meg på! Klikk her.