12 INSPIRERENDE STEG

TIL ET HJEM MED GOD ENERGI OG TRIVSEL

Du har sikkert hørt om feng shui? En flere tusen år gammel kinesisk tradisjon for å skape god energi, harmoni og balanse i hjemmet. Selv om vi ikke er bevisst det, vil energien i hjemmet påvirke oss. Den kan styrke oss eller dra oss ned.

I neo feng shui er symboler på gammel kinesisk overtro skrellet bort, og læren tilpasset våre moderne liv i den vestlige verden. Prinsippet er det samme, nemlig å skape best mulig energi i hjemmet.

Ønsker du å lære mer om hvordan du kan begynne å skape et mer harmonisk hjem? 

Legg igjen navn og epostadresse, og få 12 inspirerende steg du kan starte med nå, helt GRATIS!

Vi lover å ikke spamme deg, du kan når som helst melde deg av e-postene du får fra oss.

Hvorfor jeg brenner så for et hjem med god energi ?

Det er ikke tilfeldig at jeg skriver og snakker mye om god energi hjemme. Jeg gjør det fordi jeg vet hvor ufattelig effektivt det er for hele livet ditt. 

Som både Interiørarkitekt og NEO Feng Shui konsulent hjelper jeg deg med en unik feng shui veiledning hvor vi ikke nødvendigvis fokuserer på nye store innkjøp. Jeg er opptatt av god flyt av energi i boligen. Mange tror at du må kaste ut alt du eier, og deretter starte på nytt. Det er ikke nødvendig i det hele tatt. 

Jeg GLEDER MEG til å sende deg disse enkle 12 stegene, du får helt gratis etter du har trykket " Ja, takk" over her.

Eva Isachsen er utdannet interiørarkitekt, lærer og neo feng shui-konsulent, og er en populær foredrags- og kursholder.  Eva har skrevet Ryddeglede, gitt  ryddetips og interiørråd i en rekke norske magasin og aviser, samt på TV2 God morgen Norge og i NRK.