Du har sikkert hørt om feng shui? En flere tusen år gammel kinesisk tradisjon for å skape god energi, harmoni og balanse i hjemmet. Selv om vi ikke er bevisst det, vil energien i hjemmet påvirke oss. Den kan styrke oss eller dra oss ned.

I neo feng shui er symboler på gammel kinesisk overtro skrellet bort, og læren tilpasset våre moderne liv i den vestlige verden. Prinsippet er det samme, nemlig å skape best mulig energi i hjemmet.

Ønsker du å lære mer om hvordan du kan begynne å skape et mer harmonisk hjem? Legg igjen navn og epostadresse, og få mine tips til hvilke 12 inspirerende steg du kan starte med nå GRATIS.

 

Vi lover å ikke spamme deg, du kan når som helst melde deg av e-postene du får fra oss.

Hvorfor jeg brenner så for et hjem med god energi ?

Det er ikke tilfeldig at jeg skriver og snakker mye om god energi hjemme. Jeg gjør det fordi jeg vet hvor ufattelig effektivt det er for hele livet ditt. 

Jeg GLEDER MEG til å sende deg disse enkle 12 stegene, du får etter du har trykket " Ja, takk" over her.

Eva Isachsen er utdannet interiørarkitekt, lærer og neo feng shui-konsulent, og er en populær foredrags- og kursholder.  Eva har gitt ryddetips og interiørråd i en rekke norske magasin og aviser, samt på TV2 God morgen Norge og i NRK.